СЪОБЩЕНИЕ


Днес, 19.12.2018 г., на страницата на Общински съвет – Пазарджик бяха публикувани мотиви и проект на Правилник за изменение и допълнение на Правилника за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с безплодие на семейства и лица, живеещи на семейни начала с репродуктивни проблеми на територията на община Пазарджик. В 30-дневен срок от публикуване на съобщението всички заинтересовани лица могат да подадат своите предложения и становища относно така предложения проект на нормативния акт в деловодството на Общински съвет – Пазарджик, 4400 – гр. Пазарджик, бул. ”България” № 2, ет. 13, стая 1310  и на имейл  адрес: obsuvet@pazardjik.bg.
     На 21.01.2019 г. от 17:30 часа в сградата на Община Пазарджик, ет. 2, в Пленарна зала, ще се проведе обществено обсъждане на постъпилите предложения.

Проект на решение
ОТНОСНО: Приемане на изменение и допълнение на Правилника за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с безплодие на семейства и лица, живеещи на семейни начала с репродуктивни проблеми на територията на община Пазарджик.


М О Т И В И

От Радка Кежева – Председател Комисията по чл. 6 от Правилника за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с безплодие на семейства и лица, живеещи на семейни начала с репродуктивни проблеми на територията на община Пазарджик,
към проект на Правилник за изменение и допълнение на Правилника за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с безплодие на семейства и лица, живеещи на семейни начала с репродуктивни проблеми на територията на община Пазарджик.


ДЕКЛАРАЦИЯсряда 19 декември 2018 - 17:20:16

© 2008 Общински съвет - Пазарджик
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност