Обновена е експозицията в къщата музей „Станислав Доспевски“


dospev.jpgПредседателят на Общински съвет Георги Йорданов посети обновената експозиция в къщата музей „Станислав Доспевски”. Той се поклони пред светлата памет на големия възрожденски художник Станислав Доспевски. Запозна се с шедьовъра на художника „Домника”- образа на българската възрожденска девойка.

сряда 15 октомври 2008 - 17:11:25

Ден на отворените врати по повод Деня на българската община


 l_parliament.jpg
 В Деня на отворените врати в Общински съвет Пазарджик на 10.10 2008 година в Пленарна зала на община Пазарджик заседава Младежки парламент Пазарджик.
  Младите парламентаристи разгледаха въпроси, свързани с образованието, спортния и културен отдих на младите хора в общината и националния младежки парламентарен семинар.
  Гости на заседанието на младежите бе председателят на ОбС инж. Георги Йорданов, зам.-кметовете Петър Петров и Ангел Велков, общинските съветници : Тодор Тодоров, Благо Петров, Ремзи Хюсеин, Янко Ангелов, Сашо Ангелов, Цанко Бангьозов, Райко Живков и др., както и представители от РИ на МОН и местните СМИ.
Председателят на ОбС Пазарджик поздрави членовете на младежкия парламент :

[ Пълният текст >>> ]

петък 10 октомври 2008 - 19:04:29

СЪОБЩЕНИЕ


 С Решение №341 от 25.09.2008г. Административен съд – Пазарджик ОБЯВИ ЗА НИЩОЖНО Решение №1 от 10.01.2008г. на ОбС, прието с протокол №1 от същата дата.

сряда 01 октомври 2008 - 21:24:35

Представители на местния парламент гостуваха на Дом "Вяра, Надежда и Любов"


savvet_vnl.jpgПредседателят на Общински съвет инж. Георги Йорданов и общинските съветници Красимир Първанов и д-р Красимир Темнилов бяха скъпи гости на Дневен центъра за деца с увреждания „Вяра , Надежда, Любов”.

[ Пълният текст >>> ]

четвъртък 18 септември 2008 - 20:53:29

Председателят на Общински съвет Пазарджик откри работническите спортни игри ”Спортна есен 2008”


fut0908.jpgСтартът на игрите бе даден с футболната среща между отборите на общинските съветници и на журналистите от местните медии.. Те изиграха две полувремена от по двайсет минути. Председателят инж. Георги Йорданов, като патрон на игрите, връчи своя приз на най- добрите футболисти-

[ Пълният текст >>> ]

вторник 16 септември 2008 - 20:43:29

Тържествено заседание на Общинския съвет за Деня на българската община


131008_1.jpg
В началото на Тържественото заседание по повод Деня на българската община към приетия от Председателския съвет дневен ред бяха включени допълнително още две точки по искане на кмета на общината Тодор Попов.
Живко Божилов, Иван Неделчев и Георги Гечев от Коалиция на предприемачите положиха клетва като общински съветници.
В приветственото си слово към присъстващите в залата и жителите на общината председателят на местния парламент Георги Йорданов очерта приноса и постиженията на представителите на общинската власт в Пазарджик от Освобождението до момента.
Поздравления

[ Пълният текст >>> ]

понеделник 13 октомври 2008 - 20:40:25

Изцяло обновеният колодрум вече е на разположение на желаещите да спортуват


  031008_1.jpg
Председателят на Общинския съвет инж. Георги Йорданов и съветници от всички представителни групи в местния парламент участваха в официалното откриване на спортния комплекс, по-известен сред пазарджиклии като Колодрума.

В приветствието си към присъстващите кметът на Общината Тодор Попов подчерта , че обновяването на спортното съоръжение и възстановяването на зоологическата градина е било възможно и благодарение подкрепата както на Общинския съвет, като цяло, така и на


[ Пълният текст >>> ]

петък 03 октомври 2008 - 17:31:16

По инициатива на съветници бе открит паметен знак за Независимостта


220908_1.jpgСтогодишнината от обявяването на Независимостта на България тържествено бе отбелязана в Пазарджик. На централния площад „К. Величков“ бе издигнат българският трикольор. В приветственото си слово кметът на Общината Тодор Попов подчерта, че когато българите са се обединявали около каузи, винаги са успявали.
Преди това в Градската градина бе открит паметен знак, посветен на стогодишнината от обявяването на Независимостта.
Инициативата е на съветниците

[ Пълният текст >>> ]

вторник 23 септември 2008 - 18:16:13

Общинските съветници проверяват сигнали на граждани


Решени да дадат пълен и изчерпателен отговор на жалбите и сигналите на гражданите , които пристигат в Общински съвет, общинските съветници тръгнаха отблизо да се запознават с проблемите.

На 17 септември с участието на представители от общинска администрация .

общинските съветници провериха на място жалбата на колектива на ЦДГ ”Радост” срещу

[ Пълният текст >>> ]

четвъртък 18 септември 2008 - 20:47:37

Председателят на Общинския съвет откри учебната година в НУ „Васил Друмев“


150908sm.jpg
В първия учебен ден гости на тържеството в Начално училище „Васил Друмев” бяха председателят на Общинския съвет инж. Георги Йорданов и общинските съветници Красимир Първанов и Красимир Темнилов. Инж. Йорданов поздрави учениците и училищния колектив и им пожела

[ Пълният текст >>> ]

понеделник 15 септември 2008 - 14:15:19

Страници:   1 2 3 ... 48 [49] 50
© 2008 Общински съвет - Пазарджик
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност