Ден на отворените врати по повод Деня на българската община


 l_parliament.jpg
 В Деня на отворените врати в Общински съвет Пазарджик на 10.10 2008 година в Пленарна зала на община Пазарджик заседава Младежки парламент Пазарджик.
  Младите парламентаристи разгледаха въпроси, свързани с образованието, спортния и културен отдих на младите хора в общината и националния младежки парламентарен семинар.
  Гости на заседанието на младежите бе председателят на ОбС инж. Георги Йорданов, зам.-кметовете Петър Петров и Ангел Велков, общинските съветници : Тодор Тодоров, Благо Петров, Ремзи Хюсеин, Янко Ангелов, Сашо Ангелов, Цанко Бангьозов, Райко Живков и др., както и представители от РИ на МОН и местните СМИ.
Председателят на ОбС Пазарджик поздрави членовете на младежкия парламент :

[ Пълният текст >>> ]

петък 10 октомври 2008 - 19:04:29

СЪОБЩЕНИЕ


 С Решение №341 от 25.09.2008г. Административен съд – Пазарджик ОБЯВИ ЗА НИЩОЖНО Решение №1 от 10.01.2008г. на ОбС, прието с протокол №1 от същата дата.

сряда 01 октомври 2008 - 21:24:35

Представители на местния парламент гостуваха на Дом "Вяра, Надежда и Любов"


savvet_vnl.jpgПредседателят на Общински съвет инж. Георги Йорданов и общинските съветници Красимир Първанов и д-р Красимир Темнилов бяха скъпи гости на Дневен центъра за деца с увреждания „Вяра , Надежда, Любов”.

[ Пълният текст >>> ]

четвъртък 18 септември 2008 - 20:53:29

Председателят на Общински съвет Пазарджик откри работническите спортни игри ”Спортна есен 2008”


fut0908.jpgСтартът на игрите бе даден с футболната среща между отборите на общинските съветници и на журналистите от местните медии.. Те изиграха две полувремена от по двайсет минути. Председателят инж. Георги Йорданов, като патрон на игрите, връчи своя приз на най- добрите футболисти-

[ Пълният текст >>> ]

вторник 16 септември 2008 - 20:43:29

Председателят на Общински съвет инж. Георги Йорданов уважи годишнината от създаването на БГЦПО


Българо-германският център за професионално обучение в Пазарджик организира Ден на отворените врати. Поводът бе 13-та годишнина от създаването на образователно-квалификационната институция. Официален гост на Центъра в празничния ден бе председателят на Общинския съвет инж. Георги Йорданов.

Събитието уважиха и зам.-министърът на труда и социалната политика Димитър Димитров както и кметът на Община Пазарджик Тодор Попов.

Ръководството и специалистите на БГЦПО презентираха възможностите за обучение и професионална квалификация, които предлага Центърът.

неделя 14 септември 2008 - 14:02:22

Изцяло обновеният колодрум вече е на разположение на желаещите да спортуват


  031008_1.jpg
Председателят на Общинския съвет инж. Георги Йорданов и съветници от всички представителни групи в местния парламент участваха в официалното откриване на спортния комплекс, по-известен сред пазарджиклии като Колодрума.

В приветствието си към присъстващите кметът на Общината Тодор Попов подчерта , че обновяването на спортното съоръжение и възстановяването на зоологическата градина е било възможно и благодарение подкрепата както на Общинския съвет, като цяло, така и на


[ Пълният текст >>> ]

петък 03 октомври 2008 - 17:31:16

По инициатива на съветници бе открит паметен знак за Независимостта


220908_1.jpgСтогодишнината от обявяването на Независимостта на България тържествено бе отбелязана в Пазарджик. На централния площад „К. Величков“ бе издигнат българският трикольор. В приветственото си слово кметът на Общината Тодор Попов подчерта, че когато българите са се обединявали около каузи, винаги са успявали.
Преди това в Градската градина бе открит паметен знак, посветен на стогодишнината от обявяването на Независимостта.
Инициативата е на съветниците

[ Пълният текст >>> ]

вторник 23 септември 2008 - 18:16:13

Общинските съветници проверяват сигнали на граждани


Решени да дадат пълен и изчерпателен отговор на жалбите и сигналите на гражданите , които пристигат в Общински съвет, общинските съветници тръгнаха отблизо да се запознават с проблемите.

На 17 септември с участието на представители от общинска администрация .

общинските съветници провериха на място жалбата на колектива на ЦДГ ”Радост” срещу

[ Пълният текст >>> ]

четвъртък 18 септември 2008 - 20:47:37

Председателят на Общинския съвет откри учебната година в НУ „Васил Друмев“


150908sm.jpg
В първия учебен ден гости на тържеството в Начално училище „Васил Друмев” бяха председателят на Общинския съвет инж. Георги Йорданов и общинските съветници Красимир Първанов и Красимир Темнилов. Инж. Йорданов поздрави учениците и училищния колектив и им пожела

[ Пълният текст >>> ]

понеделник 15 септември 2008 - 14:15:19

Председателският съвет одобри проекта на дневен ред за последното заседание преди лятната ваканция


preds_savetsma.jpgПредседателят на местния парламент инж. Георги Йорданов свиква редовното заседание на Общински съвет- Пазарджик на 31 .07.2008г от 10.00ч в Пленарна зала на общината.
На заседание на Съвета на председателите на представителните групи в Общински съвет – Пазарджик, проведено на

[ Пълният текст >>> ]

понеделник 11 август 2008 - 14:08:42

Страници:   1 2 3 ... 48 [49] 50
© 2008 Общински съвет - Пазарджик
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност