СЪОБЩЕНИЕ


  В изпълнение на Правилника за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, на основание чл.22 ал.(3) за отсъствия по неуважителни причини от заседания на постоянните комисии на общински съветници, както следва:
1.Димитър Димитров- отсъствал от заседание на 20.11.

2.Красимир Темнилов- отсъствал от заседание на 10.11.

3.Лъчезар Кръстев- отсъствал от заседание на 12.11.

4.Петър Горчев- отсъствал от заседание на 19 и 20.11.

5.Райко Живков- отсъствал от заседание на 10 и 12.11.

6.Ремзи Хюсеин- отсъствал от заседание на 17.11.

7.Христо Тодоров- отсъствал от заседание на 13 и 18.11.

 НАЛАГАМ САНКЦИЯ в размер на- по 15% на отсъствие от възнаграждението за месец НОЕМВРИ.

 

инж.Георги ЙордановПредседател на ОбС Пазарджик

четвъртък 27 ноември 2008 - 18:35:17

Георги Георгиев - бронзов медалист на Световното по самбо


g_georg.jpg 
Общинският съветник Георги Георгиев и председател на постоянната комисия „За децата, младежта, спорта и туризма” в ОбС-Пазарджик спечели бронзов медал на завършилото световно първенство по самбо в Санкт-Петербург.

четвъртък 20 ноември 2008 - 17:19:00

Футболният отбор на с. Сарая получи екипи


Председателят на Общински съвет-Пазарджик Георги Йорданов направи дарение за футболния отбор на село Сарая. Дарението включва 18 екипа- фланелки, гащета и гети.

Жестът на благотворителност е провокиран от желанието на младите хора в селото да създадат добър футболен отбор и да спортуват . Липсата на отбор през годините са лишили Сарая и от общинска финансова помощ.

Дарителят пожела на футболния отбор на с. Сарая успехи както на пазарджишките терени, така и в цялата страна.

вторник 18 ноември 2008 - 17:11:02

Две жалби за дискриминационно поведение постъпиха при председателя на ОбС


В деловодството на Общински съвет, в края на месец октомври,2008г., постъпиха две жалби от граждани с ромски произход. В тях те сигнализират за дискриминационно поведение спрямо тях. Председателят на Общински съвет Георги Йорданов изпрати жалбите до постоянните комисии , до кмета на общината и до РУ МВР за сведение и решение на възникналите проблеми.

По жалбата на група родители на деца, учащи в ОУ ”Стефан Захариев”, от с. Драгор, РУ МВР информира председателя на ОбС , че са взети своевременно мерки и е отстранен проблема, както и че е оказана защита на пострадалите. Непълнолетният младеж извършил хулиганските прояви


[ Пълният текст >>> ]

понеделник 17 ноември 2008 - 15:53:16

Обществено обсъждане на работен проект на Наредба за обществения ред


bl_pe.jpg 
На 13 ноември,2008г. в пленарна зала на община Пазарджик се разгоря дебат по спазване на обществения ред и промените, които предлага общинският съветник Благо Петров. Чуха се различни мнения- за и против промените. Позицията на общината бе представена от директорът на Дирекция ”Административно право и информационно обслужване” Иван Йорданов. Прочетени бяха становищата на

[ Пълният текст >>> ]

четвъртък 13 ноември 2008 - 19:30:32

Регионалният съвет за развитие на Южен централен район ще заседава за първи път


Председателят на Общински съвет Пазарджик ще вземе участие в първото заседание на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район в Пловдив на 27 ноември от 9.00часа. На него ще присъстват представители на министерства, областните управители на петте области от Южен централен район, представители на общини от региона, представители на организациите на работодателите, на работниците и служителите на национално ниво.

Регионалният съвет за развитие се свиква от


[ Пълният текст >>> ]

вторник 25 ноември 2008 - 17:30:17

Поклон пред героите от 27Чепински полк


27_4ep1.jpg 
На 19 ноември председателят на Общински съвет Георги Йорданов и кметът на Общината Тодор Попов положиха цветя пред паметника на 27Чепински полк.
 Пред светлата памет на героите се поклониха още заместник кметът на общината Ангел Велков, директорът на Дирекция „Образование и култура” Георги Спасов, началникът на Регионален военен сектор подполковник Колегов, ветераните от

[ Пълният текст >>> ]

сряда 19 ноември 2008 - 15:28:28

Председателят на ОбС подпомогна Мандолинния оркестър


 
Председателят на Общински съвет-Пазарджик Георги Йорданов направи дарение за Мандолинна формация “Елена Генова” . За сумата от 300 лева бяха закупени 20 комплекта струни за мандолина и китара, както и столчета за музикантите на състава. Жестът на благотворителност е провокиран от предстоящите Коледни и Новогодишни празници и многобройните изяви на формацията. Формация “Елена Генова” е

[ Пълният текст >>> ]

понеделник 17 ноември 2008 - 15:56:16

Продължава обновяването на Пазарджик


d_grek.jpgПредседателят на Общинския съвет Георги Йорданов, кметът на общината Тодор Попов и общински съветници от различни политически партии откриха обновената и озеленена улица „Димитър Греков ”.
Жителите от квартала, които присъстваха на събитието,

[ Пълният текст >>> ]

четвъртък 13 ноември 2008 - 19:48:25

И съветниците от СДС предприеха обиколки в селата на общината


След Красимир Първанов и Цанко Бангьозов от ПП”Атака” и общинските съветници от Партия „Съюз на демократичните сили” д-р Красимир Темнилов и Румен Димитров тръгнаха на обиколка из селата на общината. Целта на срещите е да усетят настроенията на хората и проблемите им , както и да информират жителите на населени места за решенията и дейността на Общински съвет- Пазарджик и възможностите му за решаване на проблемите им .

вторник 11 ноември 2008 - 13:18:27

Страници:   1 2 3 ... 46 [47] 48 49 50
© 2008 Общински съвет - Пазарджик
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност