Цветя на признателност за освободителите


140109.jpgПо повод Освобождението на Пазарджик от турско иго Председателят на Общинския съвет Георги Йорданов и общински съветници поднесоха цветя пред паметниците и паметните плочи на ген. Брок, на ген. Гурко, на Васил Левски, на Христо Ботев и пред паметника на Ованес Совъджян. Цветя бяха подарени и на участниците в Празничния концерт, провел се в зала”Маестро Г. Атанасов”

сряда 14 януари 2009 - 13:53:46

Председателят на ОбС формира комисия по проблемите на транспорта


 По инициатива на Председателя на Общински съвет Пазарджик Георги Йорданов се сформира комисия от общински съветници, която има за задача да провери сигналите на гражданите, относно изпълнението на поетите ангажименти от превозвачите.
 Ще бъдат проверени вътрешноградските и междуселищни автобусни линии и маршрутни разписания.
 След обстоен анализ на получената информация, комисията ще информира Председателя на ОбС за проблемите на транспортната схема. Анализът ще бъде представен на Председателски съвет. Председателският съвет ще реши дали да се свика извънредно заседание на Общински съвет Пазарджик, на което да бъдат изслушани кметът на Общината, превозвачите, кметовете на населените места и граждани.

понеделник 12 януари 2009 - 16:19:00

Председателят на ОбС подари златен комплект на първото за годината бебе на Пазарджик


bebe.jpgНа Ивановден Председателят на местния парламент Георги Йорданов поздрави Йоана Палешникова -бебе на Пазарджик за 2009 година . На първото родено бебе в областта за 2009 година Георги Йорданов, от името на общинските съветници, подари Златен комплект за Бебе., съдържащ четири златни монети – с послания: Красота, Здраве, Успех, Ум, Чар и Сила. На щастливите родители Йорданка и Йордан подари кошница с живи цветя и бутилка вино за здраве, щастие и дълъг и безгрижен живот .

сряда 07 януари 2009 - 13:12:07

Председателят на ОбС бе избран за Общински съветник на годината


nagodinata.jpgНа прага на  двадесет и четвъртото си заседание от началото на мандат 2007-2011година общинските съветници бяха посрещнати от сурвакари. Децата сурвакаха председателя на Общински съвет Пазарджик Георги Йорданов, кмета на общината Тодор Попов и съветниците с пожелание за здраве и берекет през следващата година.
Над деветдесет участника се включиха пряко и онлайн в анкетата на Общински съвет Пазарджик  за номиниране на общински съветник на годината. Специална комисия обработи данните и обобщи резултатите.

[ Пълният текст >>> ]

събота 20 декември 2008 - 14:55:39

Подаръци за читалищните дейциПредседателят на Общински съвет Пазарджик Георги Йорданов зарадва с коледни подаръци читалищните деятели от читалище ”Никола Вапцаров” и техните самодейци. Пожела им здраве и щастливи бъднини като център на духовност в град Пазарджик.
Те от своя страна благодариха за вниманието и уважението на Общински съвет съм тях и изразиха съжаление, че рядко институциите се сещат за читалищата.

петък 19 декември 2008 - 14:27:43

В ОбС вече са входирани декларации във връзка със ЗПРКИ


В Общински съвет Пазарджик се подават декларации по чл.12,т.1,т.2 във връзка с чл.14 от Закона за предотвъртяване и разкриване на конфликт на интереси, които ще бъдат предоставени на комисията, която ще бъде избрана на заседанието на Общинския съвет на 29 януари,2009г.
Вече входираха своите декларации председателят на Общинския съвет Георги Йорданов, кметът на Община Пазарджик Тодор Попов и общински съветници.

понеделник 12 януари 2009 - 18:06:00

Отчет на общинските съветници от ПП "Атака" за обиколките им по селата


Общинските съветници от ПП “Атака” – Красимир Първанов и Цанко Бангьозов направиха обиколка на селата от Община Пазарджик през периода 15 Х – 15 ХI 2008г. На срещите с кметовете и хората от селата беше обсъдена работата на Общинския съвет от една страна, а от друга – жителите на селата поставиха специфичните си проблеми. В ползотворен диалог общинските съветници отговаряха на поставените въпроси и събираха информация за очакванията на хората. Очерта се следната картина:

[ Пълният текст >>> ]

петък 09 януари 2009 - 17:17:38

Общинският съвет вече има и камбана за заседанията


kambana.jpg Подарък -Камбанка с герба на Пазарджик получи Председателя на Общински съвет Пазарджик инж. Георги Йорданов на последното за 2008 година заседание на Общински съвет от общинския съветник инж. Емил Йончев.
 Камбанката е изработена във”ВРЗ-99”, гр. Септември. Със звънкият си глас тя оповести края на една успешна година за Общински съвет- Пазарджик. Емил Йончев е директор на предприятие ”ВРЗ-99”, гр. Септември и като такъв е предложен от Областна управа Пазарджик на Агенцията по инвестициите. за номинация „Инвеститор на годината „ .

вторник 30 декември 2008 - 12:29:30

Общинският съветник Георги Георгиев бе отличен за изключителните му успехи в спортаgg_sport.jpgНа официалната церемония по обявяването на 10-те най-добри спортисти на Общината, която се проведе на 19 декември 2008г., кметът на Общината Тодор Попов награди общинския съветник Георги Георгиев за изключителните му успехи в спорта и за професионалното му отношение като председател на Постоянната комисия за „Децата, младежта, спорта и туризма” в Общински съвет Пазарджик.

събота 20 декември 2008 - 14:34:00

Наближаващата Коледа и Нова година донесе подаръци и за общинските съветнициpodaraci.jpgНа редовното заседание на 18 декември 2008г. те получиха торби с изненади от Председателя на местния парламент Георги Йорданов- поздравителна картичка, луксозен бележник , комплект скъпи химикали, прекрасен календар с логото на ОбС и обещаните микрофони, които са оборудвани на местата на съветниците. Те п  подаръци получиха и от Тодор Попов – кмет на  Общината. В пленарна зала грейна и коледното дърво, специално украсено от отдел ”Обслужване на Общински съвет”. 

петък 19 декември 2008 - 14:23:40

Страници:   1 2 3 ... 43 [44] 45 46 47 48
© 2008 Общински съвет - Пазарджик
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност