4ernogorovo.jpg
Председателят на Общинския съвет в Пазарджик Георги Йорданов и общинските съветници д-р Неделчо Пещерлиев и Тодор Тодоров уважиха жителите на село Черногорово. Те бяха техни гости на Празника на селото, посветен на Свети Харалампий.

вторник 10 февруари 2009 - 16:18:32

Кампания „Синя кутия“


По идея на общинските съветници на СДС д-р Красимир Темнилов и Румен Димитров от 20 февруари стартира кампания ”Синя кутия”. Във всички 31 кметства ще бъдат раздадени  31 сини кутии с надпис:”Доволни ли сте от  вашия транспортен превозвач”. В тези  кутии хората ще пускат своите писмени сигнали  за пропуски в разписанието, за проблеми при пътуването, за предложения и похвали.
[ Пълният текст >>> ]

петък 06 февруари 2009 - 18:17:33

В деловодството на ОбС са подадени 39 декларации


Във връзка със Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси в деловодството на Общински съвет до 30 януари ,2009г. са подадени 34 декларации от общински съветници и 5 декларации от управители и членове на органите на управление или контрол на общински дружества. Първи декларации подадоха Председателят на Общински съвет Георги Йорданов и кмета на общината Тодор Попов.

 


петък 30 януари 2009 - 15:34:26

Становище на Председателя на ОбС - Пазарджик


  Уважаеми съграждани,

  По повод разбитите офиси на БСП и НДСВ в областния град като Председател на Общински съвет- Пазарджик остро осъждам този вандалски акт и се надявам, органите на реда бързо да разкрият извършителите на деянието.

  Заявявам категорично пред вас и симпатизантите на потърпевшите партии, че случилото се, по никакъв начин не е свързано с работата на Общински съвет- Пазарджик . В Общински съвет- Пазарджик заседават достойни съветници, избрани с вота на народа, които са обединени от идеите си в 7 представителни групи, а осмата е съставена от независими съветници.

  Общинските съветници от Представителна група ”Група на левицата- Българска социалистическа партия” са

[ Пълният текст >>> ]

петък 23 януари 2009 - 17:15:37

На 21 януари- Деня на родилната помощ


babin.jpg 
Председателят на Общински съвет инж. Георги Йорданов поздрави всички акушери от АГК при МБАЛ – Пазарджик, помагали при раждането на децата и донесли незабравима радост за всеки пазарджишки дом! Той подари на клиниката икона на Св. Богородица с пожелание да ги закриля и пази децата на България.
 Малко по-късно

[ Пълният текст >>> ]

сряда 21 януари 2009 - 21:19:38


st_lut.jpg
 
Във фоайето на концертна зала „Маестро Георги Атанасов” своя изложба откри проф. Стефан Лютаков. Гост на изложбата бе и председателят на местния парламент Георги Йорданов, който поздрави професора за прекрасните пластики.

вторник 10 февруари 2009 - 16:17:01


На 30 януари рожден ден празнува общинският съветник Георги Георгиев.

Председателят на Общински съвет Пазарджик инж. Георги Йорданов зарадва големия спортист със спортен екип и му пожела нова световна титла по самбо.петък 30 януари 2009 - 15:37:47

Георги Георгиев предлага Правилник за финансиране на спортните клубов


На редовно заседание на 29 януари,2009 година съветниците от Общински съвет- Пазарджик ще разискват над 15 материала. Сред тях е и Правилник за условията, критериите и реда за финансово подпомагане на спортните клубове и обединените спортни клубове в община Пазарджик, внесен от общинският съветник Георги Георгиев. <br>

Имайки  предвид състоянието на местния спорт и воден от идеята за по- високо качество, конкурентност и искрящата нужда от ясни критерий за основно финансиране на спортните клубове, Председателят на ОбС Георги Йорданов предложи на петкратния световен шампион по самбо и медалист от Олимпийските игри в Атина Георги Георгиев


[ Пълният текст >>> ]

вторник 27 януари 2009 - 15:57:59

Официлно бе открит обновен корпус на детско заведение


odz_vt.jpg
Председателят на Общински съвет инж. Георги Йорданов участва в откриването на обновения корпус на ОДЗ ”Валентина Терешкова” в Пазарджик. От името на общинските съветници той поздрави директора, персонала на детското заведение, както и 68-те деца, които ще се радват на новата придобивка и им подари телевизор и цветя.

четвъртък 22 януари 2009 - 16:22:45

Областният управител не счита, че трябва да се приложи чл.45, ал.4 от ЗМСМА относно актуализацията на бюджета


В писмо от областния управител Георги Петърнейчев се посочва, че решението, отнасящо се до актуализацията на бюджета, извънбюджетните сметки и фондове на Община Пазарджик към 31.12.2008 г. е законосъообразно, поради факта, че същото е прието от компетентния орган, съгласно разпоредбите на ЗМСМА, а именно ОбС – Пазарджик.
Писмото е във връзка с подадено предложение до областния управител от общинския съветник Иван Иванов от ПП ГЕРБ против решение № 253/29.12.2008 г. на Общински съвет – Пазарджик.
Относно твърдението в предложението за наличие на конфликт на интереси

[ Пълният текст >>> ]

вторник 20 януари 2009 - 17:10:10

Страници:   1 2 3 ... 38 [39] 40 ... 42 43 44
© 2008 Общински съвет - Пазарджик
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност